Care sunt modalitățile pentru a repatria corpul neînsuflețit din orice țara a comunității europene în România ?


Care sunt modalitățile pentru a repatria corpul neînsuflețit din orice țara a comunității europene în România ?

Costurile unui transport din Comunitatea Europeană pot diferi în funcție de cheltuielile firmei și de modul în care această organizează transportul. De aceea sfatul nostru este să cereți o ofertă de preț de la mai multe firme, să analizați timpul în care acestea execută transportul la destinație care nu trebuie să depășească mai mult de 24- 36 de ore. După ce cunoașteți costurile serviciilor mai sus menționate puteți alege firma care oferă cele mai bune servicii la cel mai competitiv preț. Este de preferat să aveți o confirmare scrisă, prin e-mail sau fax a serviciilor cerute de dumneavoastră. Timpul de plecare și timpul aproximativ de sosire la destinație, contractul pe care firma de transport funerar se obligă să îl respecte împreună cu costul stabilit de comun acord cu dumneavoastră.
Costurile unei repatrieri depind de următorii factori ( enumerați mai jos ) și se referă strict că exemplu doar în cazul unei repatrieri din Comunitatea Europeană către România.  Aceste costuri vor fi făcute în baza informațiilor furnizate de către persoana care comandă transportul funerar.
1. Timpul de întocmire a documentelor și costul acestora și a eventualelor taxe sau timbre fiscale ale comunei sau orașului pe rază căruia a avut loc decesul
2. Costul sicriului de repatriere în cazul în care se optează pentru un sicriu divers față de sicriul Standard
3. Greutatea persoanei decedate, ținînd cont că poate există situația în care să fie nevoie folosirea unui sicriu mai mare decât cel standard.
4. Distanța km între locul decesului și aeroport . Acest lucru este valabil doar în cazul repatrierilor cu avionul
5. Distanța km dintre locul unde se găsește persoana decedată și localitatea din România unde va avea loc înmormântarea.