Cum trebuie să procedez când ne confruntăm cu un deces în străinătate?


Cum trebuie să procedez când ne confruntăm cu un deces în străinătate?

De regulă în aproprierea spitalelor oriunde în Europa, Statele Unite, Canada, există firme cu tradiție și competență care pot organiza repatrierea unei persoane indiferent de țara de destinație. Problemă cu care ne confruntăm este că de cele mai multe ori aceste firme au costuri exagerate. Este bine că în acest caz fără să va creați nici un fel de responsabilități, să luați legătură cu noi pentru a vă oferi soluția cea mai economică posibil.

Primul lucru care trebuie să îl știm este că pentru a repatria o persoană decedată din Comunitatea Europeană către România, o firmă specializată în astfel de servicii trebuie să execute o repatriere în maxim 72 de ore din momentul în care dumneavaostra ați efectuat comandă.

În cazul în care repatrierea se face din țări cum ar fi: Anglia, Franța, Italia, Spania, Germania-costurile de repatriere pot scădea semnificativ în cazul în care adoptați soluția propusă de Servicii Funerare Oprea. În acest caz există siguranță că vom face tot ce ne stă în putință pentru a va oferi soluția cea mai economică.