Politica de anulare a comenzilor

Orice comanda va putea fi considerata plasata in momentul confirmarii telefonice, completarea formularului de comanda fara o confirmare telefonica nereprezentand o garantie ca aceasta va fi livrata conform specificatiilor clientului.
Anularea de catre client a unei comenzi deja confirmate se poate face prin notificare scrisa pe adresa de mail a acestui site, cu cel putin 6 ore anterior orei agreate pentru livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si minim 8 ore pentru comenzile cu livrare in Ilfov si numai in cazul in care comanda n-a fost deja executata / nu este in curs de livrare.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, vom returna clientului doar 25% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 12 ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim o ora inaintea orei de livrare.

Politica de retur

Produsele perisabile nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003