Termeni si conditii

0. Preambul
Clientii/utilizatorii acestui site sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici. Ca Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre livrare.

1. Timpi si politici de livrare
In Bucuresti efectuam livrari in minim 2-3 ore de la confirmarea comenzii, insa ora exacta de livrare nu poate fi garantata. Facem constant eforturi sustinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va mentine constant legatura cu clientul sau destinatarul comenzii, in vederea solutionarii cat mai rapide a problemei, acesta din urma intelegand riscurile asociate marfurilor de tip perisabil.

De asemenea, nu ne putem asuma nicio obligatie daca o livrare platita in avans nu poate fi efectuata din cauza informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, etc. Expeditia comenzii in cauza se poate redirecta contra cost in o noua locatie cu livrare in termen de 24 de ore. Nu poate fi considerata nelivrata o comanda aflata intr-o astfel de situatie. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a solutiona eventuale situatii neprevazute aparute in procesul de livrare.

2. Produse, preturi si conditii de plata
Preturile tuturor produselor de pe site sunt finale, inclusiv TVA. Pentru comenzi de peste 500 lei se percepe un avans in cunatum de 50% din valoarea comenzii. In descrierea produselor, prin numarul de flori se intelege numarul de cupe continute in aranjament, acesta fiind uneori diferit de numarul de tije.

3. Politica de anulare a comenzilor
Orice comanda va putea fi considerata plasata in momentul confirmarii telefonice, completarea formularului de comanda fara o confirmare telefonica nereprezentand o garantie ca aceasta va fi livrata conform specificatiilor clientului.
Anularea de catre client a unei comenzi deja confirmate se poate face prin notificare scrisa pe adresa de mail a acestui site, cu cel putin 6 ore anterior orei agreate pentru livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si minim 8 ore pentru comenzile cu livrare in Ilfov si numai in cazul in care comanda n-a fost deja executata / nu este in curs de livrare.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, vom returna clientului doar 25% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 12 ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim o ora inaintea orei de livrare.

4. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

5. Politica de retur
Produsele perisabile nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

6. Legea aplicabila
Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

7. Politica de confidentialitate
Site-ul nostru duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (confirmarea si livrarea comenzii). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail a niciunui client unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vindem, oferim, sau facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. citeste mai mult

8. Modificari
Ne rezervam dreptul, la propria discretie, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Clientii / utilizatorii acestui site au obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse acestora, vor inceta utilizarea site-ului. Daca se continua folosirea site-ului, se considera ca utilizatorul/clientul este de acord cu modificarile efectuate.